Turnaround

Hvad er turnaround?

Ved en organisationsturmaround stikker Platformen en kæp i hjulet – alt bringes til standsning et kort øjeblik. Sammen forlader vi fortiden og tager afsæt i her og nu situationen ser realiteterne i øjnene og retter blikket mod fremtiden.

Hvem er turnaround for?

En turnaround er aktuelt for  er ledere og ledelsesteams, der er blevet fanget i et dødvande, hvor kraften er suget ud af organisationen og hvor brandslukning og ineffektivitet præger hverdagen med øget sygefravær og dårlig trivsel til følge. De manglende resultater fører til dalende tal på bundlinjen og  kræver handling, der virker.

Hvorfor skal vi vælge en turnaround?

I skal vælge en turnaround, fordi I tager jeres ledelsesopgave alvorligt og vil handle aktivt.  Ved at give organisationen et hovedeftersyn og få vendt en negativ udvikling til en positiv, præget af energi, optimisme, effektivitet og medarbejdere i flow, får I vendt en nedadgående spiral til en opadgående, præget af økonomisk & mentalt overskud.

I får

Organisationens udbytte af en turnaround udført sammen med Platformen er bl.a.

  • Mentalt overskud i organisationen
  • Øget effektivitet & udbytte
  • Større overblik og bevidste valg
  • Forbedret økonomi
  • Humor og glæde i hverdagen

Hvad koster det?

En turnaround er et skræddersyet tilbud til jeres organisation med afsæt i netop jeres udfordringer. Det er prisen derfor også.

Læs mere om turnaround