Konflikthåndtering & konfliktmægling

Konflikthåndtering & konfliktmægling

Hvem er det for?

Konfliktrådgivning og konfliktmægling er for alle og er rettet mod private, der står i en konflikt, som er gået i hårdknude. Det kan være mellem forældre, børn & forældre, familiemedlemmer, naboer, venner, kolleger mm.

Uenigheder og konflikter som et livsvilkår

Uenigheder og konflikter opstår i alle livets sammenhænge – i familier, mellem venner, generationer, kolleger mm – og er et livsvilkår. I de fleste tilfælde kommer vi godt videre, og efterfølgende og er blevet klogere af forløbet. Det hænder dog, at konflikten eskalerer og glider os af hænde og fylder mere og mere, uden vi formår at få tacklet den på en hensigtsmæssig måde – så kan den have store menneskelige omkostninger for os som mennesker.

Hvad er konfliktrådgivning og mægling?

Som  uvildig konfliktmægler kan jeg rådgive i, hvordan du/I  selv kan håndtere en konflikt, som du/I er involveret. Du vil få redskaber til at indgå i konflikten på en ny og anderledes måde og vil kunne hente gode råd hos mig undervejs.

Jeg tilbyder også at afholde en mægling mellem jer, der er en del af konflikten. Det er en forudsætning, at I alle deltager frivilligt i mæglingen. Jeg er upartisk og vil hjælpe jer til at finde frem til en løsning, som I alle finder god. Løsningen vil omfatte såvel sagen som forholdet mellem jer som mennesker.

Hvornår er konfliktmægling relevant?

Konfliktmægling er relevant, når konflikten fylder for meget i dagligdagen og de menneskelige omkostninger er for store for os som mennesker.
Platformen har specialiseret sig i dialogbaseret konfliktmægling, og tilbyder konfliktmægling til bl.a. skoler, institutioner, der er i en fastlåst situation præget af en konflikt, der er ødelæggende og demotiverende for organisationen.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan Platformen arbejder med konfliktmægling og hvad jeg kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne

Eller se: Sådan arbejder Platformen