Forældrerådgivning, sparring & coaching

Hvad er forældrerådgivning?

Forældrerådgivning er professionel og uvildig rådgivning rettet mod alle forældre, der ønsker hjælp til at løfte forældrerollen, så de understøtter deres børns trivsel samt faglige og sociale udvikling bedst muligt.

Hvem kan have glæde af det?

Alle forældre – kernefamilier, enlige, samboende, nye, erfarne, skilte mm. Platformen tager netop udgangspunkt i lige netop jeres dagligdag og virkelighed og guider jer videre derfra. Det afgørende er, at du/I selv har valgt og er indstillet på at arbejde med de mønstre, vaner og rutiner du/I har og er klar til at tage nye virkemidler i brug.

Hvad får jeg/vi?

Du/I får en upartisk og meget professionel faglig rådgivning, sparring og coaching, der matcher netop dine/jeres behov og bygger på en systemisk tænkning med fokus på de mønstre, roller og relationer, der er dominerende hos jer.

Med afsæt i din/jeres virkelighed og i samarbejde med dig/jer udarbejder vi en handleplan for forløbet, hvor alle de gode og virksomme ting i jeres familie bevares og forstærkes og de uhensigtsmæssige mønstre og vaner erstattes af nogle konstruktive og udviklende.

I får samtidig en fast sparringspartner og coach, som vil guide jer sikkert og trygt gennem forløbet, følge op, holde fokus og ikke slippe jer før vi er helt enige om, at du/I er har nået de mål du/I har sat jer og er parat til selv at tage førertrøjen på igen.

Hvad koster det?

Ingen familier og udfordringer er ens og det, der virker, derfor heller ikke. Forløbet og handleplanen skræddersyes i samarbejde med dig/jer til netop din/jeres familie og det gør prisen også.

Hvad gør jeg?

Vil du gerne høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig/ jer og hjælpe dig/jer videre i din/jeres forældrerolle eller har fået lyst til at høre mere om, hvad jeg i øvrigt kan tilbyde dig/jer, så fang mig via mail eller mobil for en uforpligtende snak om muligheder, løsninger, priser mm.

Se i øvrigt også

Jeg tilbyder også pakkeløsninger rettet mod familieudfordringer i forbindelse med samlivsophør/skilsmisse og/eller nye samlivsrelationer.