Mangler du en konfliktmægler?

SÅ ER HJÆLPEN NÆR

Sidder du fast i en konflikt, der er gået i hårdknude – er der hjælp at hente!

At være involveret i en konflikt er belastende og tærer på kræfterne. Selv om en konflikt ser uløselig ud, så kan det at inddrage en ekstern konfliktmægler være netop det, der skal til for at få løsnet op for spændingerne og de blokeringer, der ofte ligger bag konflikten.

Når man selv er en part af konflikten kan det være svært at se, at der kan være lys for enden af tunnelen.

Lys forude - lysstråle

 

Kontakt mig derfor allerede i dag for en uforpligtende snak!

Du kan træffe mig telefonisk på mobil nr. +4521467387 eller sende mig en mail – så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

LIDT OM MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet konfliktmægler fra Diapraxis og har flere års erfaring som konfliktmægler og tilbyder konfliktmægling i såvel professionelle som private sammenhænge.

I mit arbejde som konfliktmægler er mit mål at skabe et fortroligt rum, hvor jeg skaber mulighed for, at konfliktens parter kan få talt om de ting, der er svære – hvordan de har det med konflikten, hvad de har brug for og hvad der kan bringe parterne et skridt videre i den rigtige retning. Som mægler er jeg upartisk og tager afsæt i, at de konfliktende parter selv sidder inde med løsningen. Jeg er midlet, der kan hjælpe dem til at finde frem til en fælles løsning.

Jeg har en mangeårig baggrund som underviser og leder og har stor erfaring i at være i et konfliktfyldt rum samt være katalysator for en konstruktiv proces mellem konfliktende parter. Jeg har en MasterClass i psykologi, Diplom i ledelse, Lærereksamen & uddannet konfliktmægler.

 

Mange venlige hilsner

Else Dyrvig